Skipass inclus!
Engelberg - Pârtii divine!

Engelberg este situat în Alpii Elveţieni la cca. 1015 de metri deasupra nivelului mării. Fostul sătuc-mânăstiri a devenit în ziua de azi o staţiune de schi foarte îndrăgită, unde condiţiile pe pârtii sunt incredibile. În special Titlis, care are şi porecla de "Muntele Superlativelor" este foarte popular şi printre schiori şi printre boarderi cu ai săi 3020 m înălţime. Imaginea staţiunii este dominată de clădirile mânăstirii şi hotelurile în stil Art Nouveau. După o zi de neuitat pe pârtie vă puteţi bucura în Engelberg de delicatese culinare de la consistente până la foarte moderne. Iubitorii de mişcare sunt răsfăţaţi cu oferte şi în afara pârtiilor. Engelberg a fost distins de biroul de turism al Elveţiei cu sigiliul "Family Destination" pentru staţiunile deosebite de bune pentru familii. În iarna 2012/2013 s-a deschis pe Titlis cea mai înalt pod suspendat de funie din Europa, o construcţie de 100 m lungime la staţia de munte, la 3000 altitudine (acces în funcţie de condiţiile meteo). Vederea asupra abisului de 500 m adâncime al peretelui sudic al Titlis de pe acest pod mişcător de 1 lăţime m este cu siguranţă una pe care nu o veţi putea uita uşor!

Fanii Après-Ski-ului au făcut o alegere excelentă cu Engelberg. Aici are loc în fiecare an una din cele mai bune petreceri de après-ski din Elveţia. Deja de la ora 15:00 vă aşteaptă la staţia de vale a instalaţiilor pe cablu la "Chalet" DJs şi diferite spectacole în direct pentru bună dispoziţie. Mai târziu îşi deschide uşile barul "Yucatan", care su numără de altfel printre cele mai îndrăgite din staţiune. Pentru o atmosferă mai romantică puteţi alege în schimb să petreceţi seara la "Brunnihütte" la un fondue sau liniştit la o drumeţie - poate chiar cu rachete de zăpadă. Nici iubitorii de sport nu au de ce să se plângă, le stă la dispoziţie un program variat, cu activităţi de la patinaj şi curling până la parapantă în tandem. O experienţă deosebită oferă snowXpark Engelberg la 1800 m altitudine: cu un eSnowmobile mergeţi pe un parcurs cu distracţie garantată pentru toată familia.

Prin asocierea domeniilor schiabile Titlis-Trübsee-Jochpass şi Brunni precum şi Fürenalp puteţi profita de skipass-ul "Engelberg-Titlis", care vă pune la dispoziţie la o altitudine între 1050 - 3020 m un total de 82 km de pârtii. Aceştia sunt acoperiţi de 26 instalaţii pe cablu - printre care se numără şi prima instalaţie pe cablu cu cabine rotative Rotairbahn - pentru acces fără probleme la paradisul de zăpadă. La poalele Titlis, singurul gheţar din zonă, schiorii cu toate nivelele de cunoştinţe pot conta pe coborâri variate şi vederi impresionante pentru o zi de neuitat la schi. Condiţii ideale pentru familii oferă în schimb domeniul schiabil Brunni, care vă aşteaptă cu teritoriu special pentru copii şi coborâri uşoare până la medii. Cea mai lungă pârtie Titlis-Engelberg are 12 km şi acoperă 2000 diferenţă de nivel. Iniţiaţii vor găsi provocarea pe măsură pe pârtia Schonegg-Engelberg sau la coborârea care acoperă 584 m diferenţă de altitudine cu o lungime de 2 km. Pentru freerideri există diferite posibilităţi, ca de exemplu "Laub", cu o pantă de start cu o înclinare de 45 de grade, dar şi pentru snowboarderi care pot alege între freeride la Engelberg, la staţia de vale Jochstock Xpress cu diverse Rails şi Kickers şi parcul Obstacle Park la Jochpass.

Regiunea de schi dispune de un total de 35 de km de pârtii de schi fond, poate fi folosit gratis cu cardul de oaspete. Pârtia din vale Engelberg, cu trasee paralele pentru die stil clasic şi skating constituie o provocare cu destul de multă varietate pe ai săi 25 km. Pe Gerschnialp găsiţi alţi 8 km, care se întind până la Untertrübsee. Porţiuni mai scurte, intense, dar şi mai lungi, precum şi porţiuni frumoase prin înzăpezita pădure Gerschniwald vă stau aici la dispoziţie. Toţi cei care mai au destulă energie şi după căderea soarelui nu trebuie să piardă ocazia de a face o vizită pârtiei cu nocturnă de la Sporting Park - este vorba de o porţiune prelungită de cupă mondială, care se întinde pe în jur de 2 km.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Terrace, Engelberg, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate