Skipass inclus!
Innsbruck - îmbinarea perfectă a atmosferei de oraş cosmopolit şi vacanţă la schi!

Innsbruck, capitala Tirolului, se află la o înălţime de 575 m şi vă pune la dispoziţie o ofertă culturală de invidiat şi un centru vechi fermecător. Situat într-o culisă montană impresionantă, între lanţul nordic al munţilor Karwendel şi lanţurile pre-Alpilor centrali oraşul vă aşteaptă cu străduţe frumoase şi înguste pentru plimbări lungi. Ca atracţii speciale merită menţionate "Goldene Dachl" - acoperişul de aur în stil târziu gotic, cu 2.657 plăci de cupru aurite, Annasäule, Hofburg sau o excursie la renumita "Bergisel-Schanze" - pentru sărituri. Ideală pentru fanii schiului şi unică pentru un oraş mare este reţeaua de transport în comun şi apropierea de domeniile schiabile - autobuzele vă duc chiar din centrul al domeniile situate la doar câţiva metri depărtare.

Innsbruck vă pune la dispoziţie o gamă foarte largă de oferte în ceea ce priveşte Après-Ski şi ofertele de petrecere a timpului liber. Fie că e vorba de petrecere sau seri de cultură - nu veţi duce lipsa a nimic. Refugii şi restaurante vă invită chiar pe/lângă pârtii la o gustare şi un pahar iar mai târziu în numeroasele baruri, discoteci şi cluburi puteţi face din noapte zi. Un loc de întâlnire preferat pentru boarderi este "Jimmy's", însă şi "Plan B", "Disco Plateau" sau "Jolly" sunt locale foarte îndrăgite. Dacă vreţi ceva mai stilat puteşi profita de avantajele de oraş mare, oferta foarte largă de concerte, galerii de artă şi spectacole. Pentru shopping vă recomandăm strada Maria-Theresien, cu magazinele mai mici sau mai mari şi cafenele sale. Pentru alte activităţi sportive vă stau la dispoziţie bowling, piscine acoperite, patinoare naturale şi artificiale, căţărări şi un derdeluş. O vizită la "Lumea de Cristal" în Wattens sau explorarea oraşului şi a diverselor sale atracţii turistice cum ar fi castelul Ambras şi Hofburg şi faimosul "acoperiş de aur" merită neapărat o zi sau două!

Muntele olimpic din Innsbruck, "Patscherkofel", nu numai că a oferit o carieră promițătoare unor adevărați mari sportivi de iarnă, dar oferă și condiții de succes pentru toată lumea, de la începători la experți. Șase teleschiuri vă duc până la o altitudine de 1.965 m, de unde 19 kilometri de pârtii vă coboară până la 1.009 m pe pante ușoare, medii și dificile, făcând din coborâre o adevărată experiență. Începând cu sezonul de iarnă 17/18, vă așteaptă o nouă pistă de 10 persoane cu un singur cablu și o nouă pârtie de derdeluş iluminată. Domeniul schiabil este deosebit de potrivit pentru familii, deoarece, în timp ce "Sunny Kids Park", cu trei zone de antrenament diferite, îi introduce în mod jucăuș pe cei mici în lumea sporturilor de iarnă, dumneavoastră aveți posibilitatea de a vă încerca pe pârtii mai dificile, cum ar fi pârtia olimpică de coborâre. Terenul însorit, cu vedere spre Innsbruck, văile Stubai și Inn, nu lasă nimic de dorit. Pentru toți amatorii de adrenalină, "Snowpark Innsbruck" a fost construit pe platoul însorit Patscher, iar diverse terase cu facilități de plajă vă invită să vă reîncărcați bateriile între timp.

Preferaţi schiul de fond variantei alpine? Nici o problemă. Întreaga regiune Olympia Skiworld Innsbruck oferă o reţea de pârtii de 120 km. Cu skibus-ul gratuit dedicat exclusiv modalităţii nordice ajungeţi în oricare din puncte fără probleme. Pârtiile duc atât prin zone urbane cât şi prin idilice sătuce turistice sau peisaje alpine până la gheţar, la finalul văii. Pe terasele montane din jurul Innsbruck, la Ribb şi Mutters/Natters se adună până la 40 km de pârtii. În Gries la Sellrain puteţi schia şi în nocturnă. Această pârtie de 1 km este foarte potrivită pentru începători, aşa există porţiuni potrivite pentru toată lumea. În plus în regiune vă aşteaptă 65 de km de pârtii de skating şi posibilitatea de a lua lecţii, pentru o ofertă completă în ceea ce priveşte schiul fond. Reţeaua de schi fond din regiunea Rinn, Obsteig, Mutters/Natters şi Sellarain au fost distinse cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Tautermann, Innsbruck, Austria

Verifica tarife si disponibilitate