Panorame uluitoare în Bürserberg incluse în preț!

Cu doar 572 locuitori, idilicul Bürserberg (871 m altitudine) este cea mai mică localitate din Brandnertal. Datorită expunerii sale însorite în centrul văii și platoului Tschengla situat la 1250m altitudine, Bürserberg devine un paradis al odihnei și savurării timpului liber. Indiferent dacă alegeți schiurile sau o plimbare pe jos, veți descoperi cu siguranță un peisaj de vis. Platoul de înălțime oferă cu priveliștea sa de 360° asupra celor cinci văi și a incredibilelor ansamblurilor monolitice din Bürserberg, presupuse locuri de cult străvechi - cascade înghețate și cășăriile din Alpe Rona, o îmbinare superbă între natura romantică și tradițiile locului. O atracție deosebită a locului, atât vara cât și iarna, o constituie Anton "Husky Toni" Kuttner, cu cei 21 câini de sanie ai săi, de la mic la mare, care fac posibilă o experiență inedită.

Fanii Après-Ski-ului în Brandnertal au de ales între multitudinea de locale din Brand- oferta variată de la muzică populară live și până la beat-urile dj-urilor. Iubitorilor de mișcare, le stau la dispoziție o multitudine de variante drumeții montane - printre care cele mai misterioase sunt cele spre ansamblurile monolitice sau cele sus pe platoul Tschgla. Aici, în Alpii Rona, drumeții pot face pauză pentru a se delecta cu produse proaspete alpine, dar pot și să tragă cu ochiul la procesul de fabricare al brânzeturilor în tradiționalele cășării. Coborâri uimitoare cu sania sunt posibile nu numai pe pârtiile de săniuș de 2 km din Bürserberg, ci și pe celelalte 4 pârtii de derdeluș care se găsesc pe teritoriul Brandnertal-ului, cea mai lungă, de aproape 10 km, fiind Schattenlagant-Rodelbahn în Brandt. Marţea şi joia puteşi să vă bucuraţi derdeluş chiar şi noaptea, la nocturnă, în Brand şi Bürserberg. Mai multe detalii la destinaţie. Pentru cine dorește să experimenteze ceva cu adevărat inedit, atunci au de ales între două atracții remarcabile. Una dintre ele sunt cei 19 câini Husky ai lui Anton Kuttner alias "Husky Toni" care îsi conduce oaspeții în drumeții cu rachete de zăpadă prin pădure, acompaniați de câini sau la o plimbare cu sania trasă de câini. Copiii pot lua chiar și cursuri de condus sania trasă de câini.O aventură în adevăratul sens al cuvântului veți experimenta la cățărat: în domeniul de cățărat pe gheață Flurschrofa, aveți șansa să dovediți o cascada înghețată.

Skipass-ul "Montafon Brandertal" vă permite accesul la 296 km de pârtii (incl. pentru schi de tură) situate la altitudini între 650 și 2430 m - 80% dintre acestea pot fi acoperite cu zăpadă artificială. Regiunile de schi incluse Silvretta Montafon, Golm, Gargellen, Kristberg, Silvretta-Bielerhöhe, Brandnertal, Muttersberg, Gurtis, Schnifis și Bazora dispun de 77 de instalații pe cablu moderne, cu ajutorul cărora ajungeți pe munte. Printre acestea, o adevărată atracție o constituie Panorama-Pendelbahn, la o altitudine de 1700 m, care leagă Brand și Buerserberg. Pe lângă pârtiile pentru copii și începători și programele pentru copii, în Brandnertal stă la dispoziția sportivilor pasionați de cascadorii funpark- ul ”Backyards”. Brandnertal este, nu în ultimul rând, recunoscut ca paradis al tururilor. Trei rute vă stau la dispoziție - printre care cea mai fermecătoare: un tur pe cel mai înalt vârf al Raetikon-ului, Vf. Schesaplana.

Pârtiile la înălțime alternează cu cele de vale în Bürserberg și împrejurimi. Iubitorilor de schi fond au la dispoziţie un total de 15 km de pârtii de fond. Recomandate sunt pârtiile de pe Hochplateau Tschengla/Bürserberg, cu privelişte panoramică a Văii Brandner. Domeniul schiabil este potrivit atât pentru începători cât şi pentru cei avansaţi, astfel că toţi iubitorii de petrecere a timpului liber în natură vor găsi ceva pe placul lor.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Taleu, Brandnertal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate