Vercorin – vacanţă la schi cu şarm!

La picioarele Crêt du Midi (2.332 m) şi la cca. 1330 m altitudine se aşează satul Vercorin cu ai săi aproape 600 locuitori. Nu departe de oraşul Siders, Vercorin oferă privelişti superbe asupra Văii Ronului. Iubitorii sporturilor de iarnă pornesc în domeniu chiar din sat şi se bucură cu atât mai repede de pârtii. Datorită aşezării sale, din Vercorin pornesc multe cărări de drumeţie şi se pot admira panorame de natură nederanjată. Istoria micului sat se reflectă în numeroasele hambare care conferă un farmec aparte satului. După o zi pe schiuri vă puteţi relaxa la o plimbare ghidată prin sat sau la vizitarea unui muzeu.

Dincolo de pârtii, Vercorin oferă o gamă largă de activități pentru a completa o zi de schi. Fie că este vorba de activități de teren, cu rachete de zăpadă, o plimbare cu sania, săniuș pe pneuri și patinaj pe patinoarul natural, fie că este vorba de activități de aer, cu parapanta - toată lumea va găsi aici ceea ce caută. Seara, vă puteți bucura de un raclette tipic elvețian și de un pahar de vin local într-unul dintre restaurantele confortabile. În Vercorin, puteți, de asemenea, să experimentați o seară deosebită o dată pe lună: În serile cu lună plină, puteți lua masa în restaurantul montan Crêt du Midi, cu o ambianță mistică și muzică live. Pentru o încununare de final, puteți încheia seara cu o coborâre finală de pe munte în vale pe zăpada care strălucește în lumina lunii.

Cu skipass-ul "Val d'Anniviers" aveţi acces la 195 km de pârtii şi 15 km de rute de schi, de toate gradele de dificultate. Un total de 46 de instalaţii pe cablu în trei domenii schiabile: Grimentz - Zinal, Vercorin şi Saint Luc - Chandolin (vezi regiune de schi) vă stau la dispoziţie, la altitudini între 1.340 şi 3.026 m. De la rute de schi până la posibilităţi de off-piste - toate vă aşteaptă aici! Pe muntele local Vercorin vă aşteaptă 35 km de pârtii, majoritatea albastre şi roşii la înălţimi între 1.341 şi 2.374 m. Începătorii au posibilitatea să înveţe la Şcoala de Schi, iar celor mici li se oferă supraveghere copii. Iubitorii de adrenalină au şi ei de ce să se bucure: 3 km de pârtii negre le stau la dispoziţie plus variante de freeride în zăpadă prăfoasă.

Schiorii de fond și cei care doresc să devină schiori de fond se vor bucura, de asemenea, de cei până la 12 km de pârtii clasice perfect îngrijite din Vercorin, care se întind între Vercorin și Grimentz.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Swisspeak Resort Vercorin, Val d'Anniviers, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate