Sejur Mauritius - SO Mauritius Bel Ombre, cu plecare din Bucuresti

Situat pe coasta de sud din Mauritius, acest complex de 5 stele oferă vedere la munți, lagune și la Oceanul Indian. Acesta are o plajă privată cu nisip alb și există acces gratuit la internet WiFi in intregul hotel.

Suitele si vilele sunt proiectate in stil modern de către arhitectul Lek Bunnag si decorate de Kenzo Takada. Acestea sunt dotate cu piscină sau cadă in aer liber. De asemenea, includ o grădină privată și un patio care se deschid spre vegetația luxuriantă. Unele camere au vedere la Oceanul Indian și un serviciu de majordom este disponibil nonstop pentru oaspeții care stau intr-o suită sau vilă.

Le Flamboyant servește preparate culinare din bucătăria franceză, cu arome locale intense. La Plage este un restaurant lounge situat pe plajă, unde sunt oferite specialități locale. Oaspeții pot savura si o băutură in cadrul idilic al barului Takamaka.

Oaspetii se pot relaxa in piscina in aer liber, se pot bucura de un tratament de relaxare la centrul spa So sau pot lua parte la cursuri de initiere in Tai Chi si Qi Gong pe plajă. Schi nautic este disponibil, iar oaspeții au posibilitatea de a organiza activități de petrecere a timpului liber, cum ar fi ciclism montan și inot cu delfinii.

Sofitel So Mauritius Bel Ombre este situat la 30 km de aeroportul internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre So Sofitel Mauritius, Mauritius, Mauritius

Verifica tarife si disponibilitate