Charter Zanzibar - Maru Maru Hotel, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Maru Maru oferă un bar de cocktailuri cu vedere de 360 ​​de grade la Stone Town si la Oceanul Indian. Proprietatea oferă un restaurant si acces gratuit la internet WiFi.

Camerele au aer conditionat, mobilier realizat de producătorii locali si vedere la oras sau la grădină. Unele au tavan cu grinzi de lemn si baie privată cu zonă de dus cu băncute.

Restaurantul Fontana, cu vitralii si candelabre, serveste micul dejun tip bufet si cina. Restaurantul Terrace oferă preparate din bucătăria indiană. Este disponibil si room service. De asemenea, Hotelul Maru Maru are un bar si facilităti de grătar.

Receptia deschisă nonstop poate organiza servicii de masaj, inchirieri auto si excursii, inclusiv tururi ale zonei Stone Town si observarea delfinilor. Plaja din Stone Town si Grădinile Forodhani sunt la mai putin de 5 minute de mers pe jos, iar pădurea Jozani se află la 40 de minute de mers cu masina.

Parcarea este gratuită, iar oaspetii au la dispozitie transfer de la/la Aeroportul International Zanzibar, situat la 8 km, la un cost suplimentar. Terminalul de feribot pentru zona continentală este la 12 minute de mers pe jos.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Maru Maru Hotel, Zanzibar, Tanzania

Verifica tarife si disponibilitate