Charter Maroc - Marrakech Ryads Parc & Spa, cu plecare din Bucuresti

Acest hotel are o piscină in aer liber cu suprafața de 1200 m², cu un snack bar la piscină și vedere panoramică la Munții Atlas. De asemenea, acesta cuprinde un centru spa cu suprafața de 1400 m², iar oaspeții beneficiază de acces gratuit la o cameră de aerobic și echipament de exerciții.

Camerele spațioase de la Marrakech Ryads Parc & SPA au decor marocan modern și baie privată. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și terasă sau balcon.

Micul dejun este oferit zilnic, iar pentru alte mese, oaspeții pot alege dintre cele 2 restaurante ale proprietății, care servesc preparate din bucătăria internațională sau marocană. In plus, oaspeții pot savura un ceai de mentă in lounge bar sau un cocktail la barul principal al hotelului.

După un meci de baschet sau volei, oaspeții se pot relaxa pe un șezlong langă piscină, iar cei mici se pot bucura de activități pentru copii. Proprietatea are si un club de noapte.

Aeroportul Menara-Marrakech este la 40 de minute de mers cu mașina de hotel, iar terenul de golf Palmaraie se află la o plimbare de 20 de minute.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Marrakech Ryads Parc & Spa, Marrakech, Maroc

Verifica tarife si disponibilitate