Charter Maroc - Opera Plaza Hotel Marrakech, cu plecare din Bucuresti

Situat in fața Gării Marrakech și teatrul Royal al orașului, acest hotel elegant oferă piscină in aer liber, 3 restaurante, club de noapte și acces gratuit la Wi-Fi in toate zonele. Oferind parcare gratuită, hotelul se află la 3 km de piața Place Jamaa El Fna și medina.

Camerele moderne cu aer condiționat oferă TV cu ecran plat. Fiecare are zonă de relaxare și baie privată echipată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite la sosire.

Restaurantele hotelului servesc preparate din bucătăria internațională, marocană și italiană intr-un cadru elegant. Facilitățile suplimentare de catering includ cafenea cu terasă și bar la piscină care servește gustări și băuturi.

Sunteți invitați să vă bucurați de centrul de fitness, care oferă vedere la piscină, sau să beneficiați de un masaj de relaxare sau tratament hamam in centrul spa. Facilitățile suplimentare de relaxare disponibile includ pistă de bowling. Autobuzul spre aeroport și autobuzul turistic au stație in fața hotelului.

Informatii despre Camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV satelit, seif, minibar, baie cu dus, uscator de par.

Informatii despre Hotel
Hotelul dispune de 3 restaurante, cafenea si terasa, salon fumatori "Havanita Lounge", bar la piscina, discoteca, piscina exterioara, bowling, sala de fitness, solar, Spa & Welness.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Opera Plaza Hotel Marrakech, Marrakech, Maroc

Verifica tarife si disponibilitate