Naias Hotel - Chanioti

Hanioti, Grecia
Chanioti,63085 Chalkidiki,Greece
Hotelul Naias oferă servicii de calitate și facilități moderne, fiind locul ideal de petrecere a vacanței atât pentru tineri cât și pentru familiile cu copii.

Descriere:
Hotelul Naias oferă servicii de calitate și facilități moderne, fiind locul ideal de petrecere a vacanței atât pentru tineri cât și pentru familiile cu copii.

Localizare
Construit chiar lângă plajă, hotelul Naias este situat la doar 200m de centrul stațiunii Hanioti.

Website

http://naiashotel.gr


Facilitati hotel
Hotelul dispune de piscină exterioară, jacuzzi, recepție, restaurant, bar la piscină, loc de joacă, aer condiționat, internet și seif contra cost, parcare.

Facilitati camere
Camerele au bucătărie complet utilată, pat dublu, canapea neextensibilă, grup sanitar cu duș, uscător de păr, televizor, seif, încălzire centralizată, aer condiționat și balcon sau terasă.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

7 nopti cazare si masa conform hotel;

Insotitor de grup;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc – a treia bancheta, 10 €/pers/loc – a doua bancheta si 15 €/pers/loc – prima bancheta;

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare